Ezek a sapkák vannak most divatban

Neked melyik állna a legjobban?

A sapkák esetében nagyon nem utolsó szempont, hogy melegen tartják a fejünket, fülünket és a hajunkat is óvják a hideg káros hatásaitól, de nem csak ezért hordjuk őket!

A sapkák szuper kiegészítők, melyek közül mindenki találhat a saját személyiségéhez illő darabot.

Előző cikkünkben leírtuk milyen sapka, vagy kalap illik az arcformádhoz, most megmutatjuk milyen fazonok divatosak ebben a szezonban, hogy könnyebb legyen a választás!

 

Franciásan

 

 

Kevés nőiesebb sapkafazon van a barettnél, vagy másnéven a svájci sapkánál, amelyről mindig a klasszikus francia nők juthatnak az eszünkbe. Egy gyönyörű, hosszú, megkötős kabáttal, egy színben illő rúzzsal és egy csizmával nagyon szép szettet alkotnak!
Bátran viselj hozzá napszemüveget is, hiszen így még sikkesebb lesz az összeállítás.
A leginkább ezekhez az arcformákhoz illik: szögletes, szív, ovális, hosszúkás

 

Pomponos kötött sapkák

 

 

Ha az a fajta lány vagy, aki szeret lezseren öltözködni, főként farmeres, lapos talpú csizmás szetteket visel télen, és a kedvenc kabátja a sídzseki, akkor ezt a sapkát neked találták ki. Egy kicsit bohókás, de egyébként sportos, nagyon meleg, kötött sapka jó választás, mert remekül passzol majd a ruháidhoz. Olyan színt szerezz be belőle, amely a kabátodhoz is megy, és kísérletezz bátran a feltűnőbb mintájúakkal is!
A leginkább ezekhez az arcformákhoz illik: szív, kerek, ovális, szögletes

 

Színes kötött sapkák

 

 

Már miért kellene a sapkának a fehér-fekete-szürke-piros négyszögben mozognia, amikor számos vagány színben beszerezheted? Ezt a felhajtható fazont akkor válaszd, ha általában kibontva viseled a hajadat, mert az ilyen frizurához illik a legjobban. A színek közül a narancs, a mustársárga, a mélyzöld és a kék is nagyon divatos most, de ha egy pink vagy egy lila verzióval próbálkoznál, azt is tedd csak bátran!
A leginkább ezekhez az arcformákhoz illik: ovális, hosszúkás, szögletes, szív

 

Laza, mégis elegáns fazon

 

 

A kötött sapkák közül az ejtett fazonú darabok egyszerre nagyon kényelmesek, de nagyon lányosak és elegánsak is. Nagyjából minden színben be lehet szerezni ezt a típust is, és a sűrűn kötöttől kezdve a nagyobb lyukacsosra horgoltig találsz belőle. Idén a gyöngyökkel, apró kavicsokkal kivarrt változatok a legmenőbbek, főként szürke vagy fekete színben. Egy szép szövetkabáttal is jól mutat majd, de akár egy sportosabb dzsekivel is felhúzhatod ezt a sapkát.
A leginkább ezekhez az arcformákhoz illik: kerek, szív, szögletes, ovális

 

További hasznos cikkekért, tippekért, kövess minket a Facebookon és értesülni fogsz akcióinkról is!

 

Oszd meg másokkal is!