Praktikus sapkák, kalapok vitorlázáshoz

A nap és a szél nagyszerű lehetőségeket kínál a vízen, de a túl sok napsütés veszélyezteti a bőre egészségét. A legjobb védelem a megfelelő sapkával kezdődik.

 

Vitorláshajó a balatonon

 

Szerencsére rendelkezésünkre áll a fejfedők széles választéka, amelyek minden tervezési trükköt alkalmaznak, hogy megvédjenek minket a naptól és a széltől is. Vizsgáljuk meg közelebbről vitorlás sapkákat!

Nyáron egy jó napszemüveg mellett egy jó UV-szűrős vitorlás kalapra is szükséged van a napsugárzás káros hatásainak elleni védelemhez. Különösen azoknak, akik rövid frizurával rendelkeznek.

 

 

Fontos megjegyezni hogy majdnem annyi UV sugár verődik vissza a vízről, mint amennyinek felülről van kitéve a fejünk. Tehát a klasszikus simléderes sapkák, vagy egy „vödör” stílusú vékony kalap, keskenyebb karimával hatékonyabb lehet, még ha nem is annyira stílusos. A karima a szellő ellen is védeni fog.

 

 

Sokféle sapkát hordhat vitorlázáshoz, például a fenti klasszikus halász sapkát, a tarkó védős szafari sapkát, baseball sapkát de a legstílusosabb mégis csak a vadmacskás hímzett tengerész kapitány sapkák.

Úgy tervezték, hogy árnyékolja az arcot a naptól anélkül hogy korlátozná látókörét. A hajóskapitány sapkák praktikusak és stílusosak is a nyílt vízen.

 

 

Vitorlázz itthon vagy külföldön: a legkeresettebb hagyományos vitorlás kapitány sapkák vagy más néven tengerész sapkák, a szórakoztató matróz sapkák, és a vászon kalapok egyike biztos hogy nagy elégedettséget fog szerezni vízen szárazföldön egyaránt. Gyors és egyszerű szállítással raktárról küldjük a termékeinket. Szálljon a fedélzetre egy jó tengerész sapkában!

 

Tenger vagy tó, a balatonon lenni jó

 

További hasznos cikkekért, tippekért, kövess minket a Facebookon és értesülni fogsz akcióinkról is!

 

Oszd meg másokkal is!

Kövess minket Facebookon!