patentos kalap, férfi sapka, sapkakalap, sapka kalap, kalap, sapka, sapkák, kalapok debrecen

Kedvelt nyári sapka, nemtől, kortól függetlenül hordható. - Kalapok, sapkák készítése és forgalmazása kedvező áron. | Sapka Kalap Debrecen

Kategóriák
Patentos kalap
Patentos kalapPatentos kalapPatentos kalapPatentos kalapPatentos kalapPatentos kalapPatentos kalapPatentos kalapPatentos kalapPatentos kalap

Patentos kalap

1.900 Ft

10 darabtól:
1.500 Ft/db

1900Raktáron!
Modell: Vászon anyagból
Mennyiség:
Méret:
Szín:
Sapka Kalap - December 14

Kedvelt nyári sapka, nemtől, kortól függetlenül hordható a Patentos kalap. Vászon anyagból készült, széles karimával, amely a patent segítségével felcsatolható. A patentos kalapot áll alatti rögzítővel láttuk el. Oldalán két ringli található, mely a szellőzésben előnyös. Szokás még Cowboy kalapnak, Felcsatolhatós vászon kalapnak is nevezni

Mosható, táskában  szállítható. Kirándulásnál hasznos utitárs lehet. Gyerek méretben is rendelhető. Csoportoknak egyen sapka készítését is vállaljuk.

Anyagösszetétel: 100% pamut

 

Termékeinket Magyarország egész területén a Magyar Posta szállítja ki. Az esetek többségében a csomag a postázást követő 2. munkanapon kiszállításra kerül.

Csomagja szállítási állapotának nyomon követéséhez megfelelő azonosítószámot biztosítunk.
 

Fizetési lehetőségSzállítási díj
Utánvétel1090 Ft
Banki átutalás1440 Ft

A szállítás részleteiről a Szállítási Információk menüpont alatt találhat további információt.

 

A fej kerületéhnek méréséhez használhatunk bármilyen nem rugalmas szalagot, vagy egyszerűen egy mérőszalagot. A szalagot úgy kell körbetekerni a fejen hogy az a homlok közepén, a fülek felett illetve hátul, a tarkó közepén haladjon végig olyan magasan ahogy a sapkát vagy a kalapot is viselnénk.
Ahány centit mértünk annyi lesz a sapka vagy kalap mérete.

 

FejkörfogatCentiméterNemzetközi méret
Fejméret mérése55S
56M
57M
58L
59XL
60XL

 

Webáruházunkban forgalmazott valamennyi termékére a hatályos jogszabályokban előírt szavatossági időt és jótállást vállaljuk. A törvény értelmében, a vásárlástól való elállás jogát a megrendelt termékek kézhezvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül gyakorolhatja.

A visszatérítés költsége teljes mértékben a vásárlót terheli.

Az elállási jog érvényesítésének feltétele a rendeltetésszerű használat. A terméknek ugyanabban az állapotban kell visszaérkeznie, mint amilyenben kiszállításra került. Nem lehet sérült, ne legyen füst vagy parfüm illata.

A elállási nyilatkozat kézhezvételétől számított 14 napon belül visszatérítjük a vásárló által teljesített valamennyi ellenszolgáltatást. A visszatérítést mindaddig visszatarthatjuk, amíg vissza nem kaptuk a terméket. A vásárló köteles a terméket indokolatlan késedelem nélkül, de legkésőbb elállási nyilatkozatának közlésétől számított 14 napon belül visszaküldeni vagy átadni.

 

Az Ön neve:

Az Ön véleménye:

Értékelés:

RosszKitűnő

Írja be a lenti kódot:

Szalma kalapok - Sapka Kalap

Nyári kalapok - Sapka Kalap

Western kalapok - Sapka Kalap