Amber csipkés kalap
Amber csipkés kalapAmber csipkés kalapAmber csipkés kalapAmber csipkés kalapAmber csipkés kalap

Amber csipkés kalap

2890 Ft
54.92890Raktáron
Modell: Nyári kalap
Mennyiség:
Szín:

Rendkívül divatos, elegáns csipkés nyári kalap. Karima 10 cm széles. A széles csipkés karima teszi igazán vonzóvá a kalapot. Szellőzése kiváló, és különösen  jó tartású kalap. Belsejében húzózsinór található, mellyel a méret 54-57 cm között állítható. Szállitható nem törik meg, víz érheti. Akár napozáshoz vagy egy elegáns nyári ruhához egyaránt viselhető.

Anyagösszetétel: 50% pamut, 50% polyeszter

 

Termékeinket Magyarország területén a Fáma futárszolgálat szállítja házhoz. Postán maradó, MPL csomagautomatába illetve Mol/Coop postapontra a Magyar Posta kézbesíti a csomagokat. A raktáron lévő sapkák, kalapok 2-3 munkanapon belül kézbesítésre kerülnek. A csomag postázását követően értesítést küldünk e-mailben, amely tartalmazza a csomagkövetés elérhetőségét.
 

Fizetési módSzállítási díj
Banki átutalás990 Ft
Utánvétel1490 Ft

 

Ha nem ér rá napközben, kérheti csomagját PostaPontra is! A rendelés leadásakor válasszon a több mint 3000 átvevőhely közül (MOL/Coop üzletek, Csomagautomaták, vagy Postahivatalok) és vegye át csomagját amikor Önnek megfelelő!

A szállítás részleteiről a Szállítási információk oldalon talál további információt.

 

A fej kerületének méréséhez használjon mérőszalagot. A szalagot úgy kell körbevezetni a fejen hogy az a homlok közepén, a fülek felett illetve hátul, a tarkó közepén haladjon végig olyan magasan, ahogy a sapkát vagy a kalapot is viselné.
Ahány centit mért annyi lesz a sapka vagy kalap mérete.

 

FejkörfogatCentiméterNemzetközi méret
Fejméret mérése55S
56M
57M
58L
59XL
60XL

 

Ha bármilyen okból nem lenne maradéktalanul elégedett a megrendelt sapkákkal vagy kalapokkal, kicseréljük a megfelelőre, vagy visszautaljuk a vételárat!

A megrendelés kézhezvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól.

A termék visszaérkezését követően visszafizetjük a teljes vételárat, Önt a termék visszaküldésén kívül más költség nem terheli.

Az elállási jog gyakorlásának menetéről a Vásárlási feltételek oldalon olvashat részletesebben.

 

Az Ön neve:

Az Ön véleménye:

Értékelés:

Rossz    Kitűnő

Írja be a lenti kódot:

Hasonló termékek

Szalma kalapok - Sapka Kalap

Nyári kalapok - Sapka Kalap

Western kalapok - Sapka Kalap