bécsi kalap, férfi kalap, bécsi, sapkakalap, sapka kalap, kalap, sapka, sapkák, kalapok

A Bécsi kalap egy elegáns férfi kalap, őszi, téli évszakokra ajánljuk - Kalapok, sapkák készítése és forgalmazása kedvező áron. | Sapka Kalap Debrecen

Kategóriák
Bécsi kalap
Bécsi kalapBécsi kalapBécsi kalap

Bécsi kalap

4.200 Ft

10 darabtól:
2.500 Ft/db

4200Raktáron!
Modell: Kabátszövet anyagból
Mennyiség:
Méret:
Szín:

A Bécsi kalap egy elegáns férfi kalap. Őszi, téli évszakokra ajánljuk, harmonizáló színű kabátokhoz kifejezetten divatos megjelenést biztosít. Egyszínű, kockás, halszálkás változatokban rendelhető. Karima 4.5 cm hátul kissé felfelé ívelt. Béléssel ellátott.

Anyagösszetétel: 50% polisztirol 37% poliester 11% viszkóz, 2% elasztán, bélés: 100% poliester

 

Termékeinket Magyarország egész területén a Magyar Posta szállítja ki. Az esetek többségében a csomag a postázást követő 2. munkanapon kiszállításra kerül.

Csomagja szállítási állapotának nyomon követéséhez megfelelő azonosítószámot biztosítunk.
 

Fizetési lehetőségSzállítási díj
Utánvétel1100 Ft
Banki átutalás1500 Ft

A szállítás részleteiről a Szállítási Információk menüpont alatt találhat további információt.

 

A fej kerületéhnek méréséhez használhatunk bármilyen nem rugalmas szalagot, vagy egyszerűen egy mérőszalagot. A szalagot úgy kell körbetekerni a fejen hogy az a homlok közepén, a fülek felett illetve hátul, a tarkó közepén haladjon végig olyan magasan ahogy a sapkát vagy a kalapot is viselnénk.
Ahány centit mértünk annyi lesz a sapka vagy kalap mérete.

 

FejkörfogatCentiméterNemzetközi méret
Fejméret mérése55S
56M
57M
58L
59XL
60XL

 

Webáruházunkban forgalmazott valamennyi termékére a hatályos jogszabályokban előírt szavatossági időt és jótállást vállaljuk. A törvény értelmében, a vásárlástól való elállás jogát a megrendelt termékek kézhezvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül gyakorolhatja.

A visszatérítés költsége teljes mértékben a vásárlót terheli.

Az elállási jog érvényesítésének feltétele a rendeltetésszerű használat. A terméknek ugyanabban az állapotban kell visszaérkeznie, mint amilyenben kiszállításra került. Nem lehet sérült, ne legyen füst vagy parfüm illata.

A elállási nyilatkozat kézhezvételétől számított 14 napon belül visszatérítjük a vásárló által teljesített valamennyi ellenszolgáltatást. A visszatérítést mindaddig visszatarthatjuk, amíg vissza nem kaptuk a terméket. A vásárló köteles a terméket indokolatlan késedelem nélkül, de legkésőbb elállási nyilatkozatának közlésétől számított 14 napon belül visszaküldeni vagy átadni.

 

Az Ön neve:

Az Ön véleménye:

Értékelés:

RosszKitűnő

Írja be a lenti kódot:

Hasonló termékek
Csurgó kalap
Kabátszövet anyagból
Vadász kalap
Kabátszövet anyagból

Szalma kalapok - Sapka Kalap

Nyári kalapok - Sapka Kalap

Western kalapok - Sapka Kalap